Velkomst ved ordfører i Åseral - Inger Lise Lund Stulien

Nortura og Prima Jæren as i dialog med forsamlingen:

Angusavtale - en enestående mulighet for å komme i gang med kjøttproduksjon i en melkebesetning og for alle som har arealer som kan benyttes til kjøttproduksjon

Salgssjef dagligvare i Meny-kjeden Eirik Josefesen snakker engasjert på inn- og utpust om denne eventyrlige muligheten som Angus i ferskvarediskene i Meny-kjeden bringer med seg til gårdbrukeren.

Presentasjon av ulike opplegg for deg som vil begynne med Angus:

Leif Rune Reiersdal, med sitt familiegardsbruk i Åseral og prosjektleder Agder AngusTorleiv Roland, beskriver arbeidet i biffringen Agder Angus.

Samtidig pekes det på mange andre måter å organisere opplegget på.

Ikke nok med det:

Vi skal bygge en matidentitet rundt Agder Angus. Ljosland Fjellstove og Menykjeden tenker høyt om hvordan dette kan gjøres

Til slutt blir vi så sultne at alle drømmer om burger og biff..og sannelig de to samme karene finner fram Anguskjøtt i ulike varianter!

Koronatider fortsatt: Husk å holde avstand. Alle får sin egen AgderAngus-penn ved inngangen, alle skriver navn, telefon og evt mailadresse på utdelt nummerert ark. Mot slutten av møtet trekkes det ut fem vinnere av flotte gevinster fra Nortura og Prima Jæren.

Arr: Agder Angus, Nortura, Prima Jæren as, LNR Agder i samarbeid med Åseral kommune.

Spørsmål om møtet? Ring 95283615

Program finner du her: Lønnsom satsing i landbruket.jpg