Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Bibliotek

Åseral kommune har eit folkebibliotek som er lokalisert på Minne kultursenter, samt eit skulebibliotek på Åseral barne- og ungdomsskule. 

Telefon: 415 25 726
Mail: tove.larsen@aseral.kommune.no

Opningstider
tysdag 10-15
onsdag og torsdag 10-17
fredag 10-20

åseral folkebibliotek

Aktuelt

Minnekultursenter

Sommarvikar på Minne kultursenter sommaren 2020

​Me søkjer 3 personar over 18 år som er pliktoppfyllande og som evne å arbeide sjølvstendig i perioden frå siste veka i juni til fyrste veka i august. Det må påreknast helgearbeid og du kan rekne med ein stad mellom 30 – 37,5 arbeidstimar i veka.

Bokanbefaling Terapauten

«Terapeuten» av Helen Flood

Psykologen Sara bor sammen med sin mann Sigurd på Nordberg i Oslo. Fredag morgen kysser Sigurd henne farvel. Han skal på hyttetur med noen kompiser.
Dagen etter blir han funnet myrdet, på et helt annet sted enn der han skulle ha vært. Det blir raskt klart at politiet mistenker Sara. Hun starter sine egne undersøkelser i det som etterhvert blir en nervepirrende psykologisk krim.

bokanbefaling den tause pasienten

"Den tause pasienten" av Alex Michaelides

Den kjente maleren Alicia Berenson har sittet på lukket institusjon siden hun ble dømt for drapet på ektemannen Gabriel, som ble rammet av fem skudd i ansiktet. Flere har forsøkt å få henne til å fortelle hva som hendte den kvelden, men Alicia er fullstendig taus. Dette ser psykoterapeuten Theo Faber på som en utfordring. Han har akkurat fått jobb på Alicias institusjon og har bestemt seg for å få Alicia til å snakke.
Psykologisk thriller