Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Bibliotek

Åseral kommune har eit folkebibliotek som er lokalisert på Minne kultursenter, samt eit skulebibliotek på Åseral barne- og ungdomsskule. 

Telefon: 415 25 726
Mail: tove.larsen@aseral.kommune.no

Opningstider
tysdag 10-15
onsdag og torsdag 10-17
fredag 10-20

åseral folkebibliotek

Aktuelt

Illustrasjons bilde

«Toner av kjærlighet og krig» av Santa Montefiore

Omtale fra forlaget

Tre kvinner, tre skjebner:
Følg familien Deverill gjennom generasjoner, kjærlighet, begjær og krig

Året er 1910. Tre svært ulike jenter deler en idyllisk oppvekst på slottet Deverill. Men livene deres og godset de elsker står i fare når de irske uavhengighetskampene bryter ut.

Krigen og kjærligheten tvinger kvinnene fra hverandre og fører dem til forskjellige kanter av verden. Men likevel er det én ting som alltid vil forene dem: den dype lengselen etter Deverillslottet og alle dets hemmeligheter ...

Dette er den første boken i Santa Montefiores trilogi: Slottskrønikene.

Illustrasjons bilde

Bookbites

Lån en bok der du er!


Bruk BookBites til å låne e-bøker og e-lydbøker gratis fra biblioteket. Appen er laget for å gi deg gode lese- og lytteopplevelser.

Bokanbefaling Terapauten

«Terapeuten» av Helen Flood

Psykologen Sara bor sammen med sin mann Sigurd på Nordberg i Oslo. Fredag morgen kysser Sigurd henne farvel. Han skal på hyttetur med noen kompiser.
Dagen etter blir han funnet myrdet, på et helt annet sted enn der han skulle ha vært. Det blir raskt klart at politiet mistenker Sara. Hun starter sine egne undersøkelser i det som etterhvert blir en nervepirrende psykologisk krim.