Hopp til her

Musikk- og kulturskole Åseral - Hægebostad - Audnedal

Er du elev i grunnskolen eller videregående skole kan du søke om plass i musikk- og kulturskolen.

Den interkommunale kulturskolen for Åseral, Audnedal og Hægebostad er som navnet sier de tre kommunenes fellessatsing på kulturskoleområdet. Samarbeidet er et resultat av ønsket om å kunne tilby større bredde i fagtilbudet med flere elever. Skolen ble etablert i 2003.

Undervisningen foregår på kommunenes eksisterende barne- og ungdomsskoler, foruten i lokale musikkversteder. Intensjonen er at alle elevene skal få undervisning på den skolen de normalt sokner til.

Tilbud

• Piano
  • Keyboard
  • Kirkeorgel
  • Gitar
  • Bass
  • Trommer
  • Band
  • Komponering/Låtskriving
  • Drama
  • Tegning/Maling
  • Dans
  • Andre ønsker kan meldes inn

Søknad

Se Kulturskolen sin hjemmeside for mer info og søknadsskjema.

Vakttelefoner