Olav Haraldseid kommer!  

Klikk på bildet, og hør hvorfor Olav gleder seg til å komme til Vennesla

Olav Haradseid er hovedforedragsholder, og er svært mye brukt av større virksomheter knyttet til endringsledelse, kulturbygging og kundeservice. Han har forfattet boka Mangfoldskapitalisem som viser hvordan mangfold kan brukes til å øke lønnsomheten i bedriter. Haraldseid er engasjende å lytte til, og bare hans foredrag i seg selv er vel verdt et besøk på denne konferansen. Vi er svært glade for at han har klart å presse Vennesla inn i en ellers stram timeplan.   

Francois Elsafadi kommer! 

Fransios Elsafadi er konfrasier og sørger for at konferansens ulike innslag glir godt sammen. Fransios er en engasjert samfunnsdebattant, som har stort fokus på integrering og det å løfte frem de svakeste i samfunnet. Han bidrar med historier og erfaringer til ettertanke. 

Dette skjer også 

I tillegg vil det bli andre innslag, som både viser hvorfor inkludering er nyttig for bedrifter, individer og for samfunnet -  vi vil gi gode eksempler og ideer til din bedrift. Dette er rett og slett en konferanse du ikke bør gå glipp av!

Konferansen UNG INNAFOR setter fokus på hvordan vi kan jobbe sammen for å bidra til at unge voksne blir en ressurs for arbeidslivet. Målsettingen skal være at ingen unge unødvendig faller utenfor arbeidslivet. 

Konferansen blir live streamet på Hovden grendehus, i kommunestyresalen i Valle, i kommunestyresalen på Bygland, på Iveland kommunehus og Åseral kommunehus - der vil det bli egne live stream samlinger med god kvalitet på både lyd og bilde. Meld deg på til til live streaming ved å klikke HER
 
Vi starter klokken 12.00 med en god lunsj.
Dato; 5. mai 2022
Sted; PM5 Hunsfos Næringspark
Tidspunkt; 12-15.30

Øvrig program  

Kommunedirektør Svein Skisland ønsker velkommen 

Francois Elsafadi leder oss gjennom dagen 

Vi får innlegg fra Lyngdal kommune og flere arbeidsgivere i Vennesla kommune

Panel samtale med A3 Ressurs, Vennesla Videregående, NAV, Vennesla Frivilligsentral og Vennesla kommune

Foredrag med Olav Haraldseid

 
Dette arrangementet er gratis og vi gleder oss til å se deg!

Klikk på bildet og se mer