nonlenfrdeites

Foredrag med Rune Gerhardsen fredag 7. april

Publisert . Sist endret . Posted in Varsling/Kunngjering

Rune Gerhardsen copy

Folkeakademiet Agder inviterer på foredrag med Rune Gerhardsen - Minne kultursenter fredag 7. april kl. 19:00!

Vil du være med å starte opp et lokalt folkeakademi i Åseral? Eller bare høre et interessant foredrag? Velkommen til Minne og hør:

"Politikk, 50-tallet og andre eventyr"

Han var nok den eneste 4-åring i Norge som visste om kontraheringsstoppen, som var en viktig del av gjenreisningspolitikken etter 2.verdenskrig.
Som del av Norges mest politiske familie har han samlet opp inntrykk og historier om landets utvikling gjennom det forrige århundret.

Ut av dette kommer det en rekke fortellinger knyttet til hendelser i både krig og fred. Noe er kjent fra før, det meste er det ikke.

Rune forteller historiene fra en god barndom med en humoristisk snert og sterk innlevelse.

Inngang kr. 50,-
Infoplakat her!