nonlenfrdeites

Frivilligsentralen arrangerer trivselsreise til hausten!

Publisert . Sist endret . Posted in Varsling/Kunngjering

Frivilligsentralene i Åseral, Audnedal og Hægebostad gjentar suksessen fra i fjor, og inviterer til nok en trivselsreise til Syd-Spania! Denne gangen er dato 20.-28.oktober. Formålet er trygghet, trivsel og sosialt fellesskap i «lavt tempo».

Risdal Touring står som formell arrangør, og er med oss under hele reisa. I tillegg deltar daglige ledere fra de 3 frivilligsentralene som står for det sosiale programmet. På turen får man også anledning til å bli kjent med frivilligsentralen, om det å være frivillig, og hva det kan bety både for frivillig og mottaker. Her er det fullt mulig å melde seg på alene – det gjorde flere i fjor – og kjenner man ikke noen fra før, blir vi godt kjent på turen! Nye vennskap knyttes!

Både turen og opplegget tilrettelegges for at det er mulig å reise selv om man bruker hjelpemidler, men det er begrensede plasser med ledsagerbehov.

Tilbakemeldingen på anonym evaluering i fjor var svært positiv, og flere ønsket ny tur i år.

De første har allerede meldt seg på. Totalt 45 plasser, 15 pr kommune. Begrenset antall dobbeltrom, og som nevnt begrenset antall plasser med ledsager. Turen er for voksne i alle aldersgrupper. Påstigning ved rådhuset i Åseral – enklere kan det ikke bli!

Se frivilligsentralen si hjemmeside for mer info.

http://aseral.frivilligsentral.no/liste/trivselsreise-2017/