nonlenfrdeites

17. mai 2017 - fasit bilrebus

pdfbilrebus_17_FASIT_002.pdf

Takk for innsats til alle lag som sporty stilla opp på bilrebus 2017, 10 bilar stilla til start. Kommentar til fasit: Laga som hadde løysingsordet NASJONEN vart premiert med 5 poeng. (Dette kjem ikkje fram av fasiten). Spørsmål nr. 1 vart rett svar premiert med eitt poeng ikkje 2 som fasit syner. Max poengscoore på praktisk oppgåve nr 2 er 22 (ikkje 15 som fasit syner).

Program for 17. mai 2017

Kl. 11:30 Familiegudsteneste Åseral kyrkje v/sokneprest Geir Ola Tveit

Kl. 12:15 ca. Kranspålegging flygargravene v/ordførar Oddmund Ljosland

Kl. 12:30 ca. Folketoget Oppstilling i toget: Flaggberarar → 1. – 10. klasse → Barnehage → Folketog Folketoget går frå Åseral kyrkje → Austrud → Larsstova → Austrud → Åseralsheimen (helsing frå ordførar og song for beburarar på Åseralsheimen) → Åseral barne- og ungdomsskule

Kl. 13:00 ca. Velkomen til Åseral barne- og ungdomsskule

Kl. 13:00-16:00 Kiosk/kafè: Sal av grillmat, håndballbanen (Åseral bondelag) Sal av komper, hamburger, pylse og kaffimat, kaffi og brus, kantine fleirbrukshuset (Mental Helse) Kiosk («Hvite busser»)

Kl. 13:00-15:00 Aktivitetar: Ringkast på flasker, fiskedam, ansiktsmåling, sparke ball på bøtter og saging («Hvite busser») Idrettsleikar (Åseral idrettslag)

Kl. 14:45 Fotballkamp: 17. mai-komitèen – 10. klasse

Kl. 15:45 Bilrebus - påmelding: Einskilde praktiske oppgåver samt tradisjonelle oppgåver. Påmelding vestibyle fleirbrukshuset . Kr. 100,- pr. bil.

Kl. 16:00 Utlevering av bilrebus (rebusløpet startar)

Kl. 17:15 Frist for innlevering av rebus (vestibyle fleirbrukshuset)

Kl. 18:30 Folkefest Åseral fleirbrukshus (dørene opnar kl. 18:00) Tale ved Torgeir Hagestad

Underhaldning i god Åseralstradisjon

Servering av mat, saft og kaffi i pausen

Inngang kr. 100,- pr. person over 18 år

Bli med på villmarksdag laurdag 20. mai

Program laurdag 20. mai

Kl 13.00-16-00: «UT Å GÅ»
Fjelltur til Glypevarden med fjellgeita Tonje. På turen vil Tonje læra oss god og velfungerande bålteknikk. Oppmøte og parkering i Sosteli kl. 13.00 eller Rådhuset i Kyrkjebygd kl. 12.50. Bratt men roleg tur. Kle deg etter vêrforholda, fjell- eller Gore-Tex sko - hugs sitjeunderlag. Turen passer for alle, og varar ca. 3 timar.

Kl 16.30-18.00: «BLI KJENT MED FJELLET» og «TRADISJONSMAT»
Sal av herleg Åserals-jegergryte og ulik tradisjonsmat frå Åseral.

Kl 17.00-18.00: FLIR (Friluftsrådet) kjem med tips til fjellturar, hytteturar og aktivitet i region Sør. Intro-kurs: «Pakk sekken smart» og «Kart og kompass».
Sjå «Eventyrjentene» (med Tonje Blomseth) på storskjerm på Minne kl. 16.30-18.30. Minnebua sel turutstyr: turkoppar, turknivar, sitteunderlag og Aclima Ull-undertøy.

Kl 18.30-19.45: «BLI INSPIRERT av Tonje Blomseth».
Eit forrykande foredrag! Her fortel ho om seg sjølv, villmarka og om det å følgje draumen, i staden for straumen.
Foredraget kostar 100 kr med plass til 100 stk. Første mann til mølla – reserver plass til:

Kristine Forgard, sms: 98471661 eller e-post:
Tove Utengen, sms: 452 02 748 eller e-post:

Arrangørar: Flir, Åseral kommune og ÅIL
Støtta av: Vest-Agder fylkeskommune

Stilling som driftsoperatør i HÅR ledig

Hægebostad og Åseral Renovasjonsselskap HÅR – IKS

Nyopprettet stilling som Driftsoperatør

Stillingsstørrelse 100 %.

Tiltredelse august/september 2017.

Arbeidet vil i hovedsak være kjøring av renovasjonsbiler, tilsyn og drift av selskapets anlegg.

Den som ansettes må ha førerkort for bil/lastebil og videre maskinførerbevis og erfaring i bruk av hjullaster og gravemaskin/sorteringsmaskin.

For fullstendig annonse gå inn på HÅR’s hjemmeside: har-renovasjon.no

Svarfrist 15. mai 2017.

Eventuelle spørsmål kan rettes til daglig leder på mobiltlf. 918 89 192.