Invitasjon til befaring - planforslag Løyningsknodden, bortelid

Åseral kommune har mottatt eit forslag til detaljreguleringsplan for Løyningsknodden på Bortelid.
For å få belyst innspel og merknader før planforslaget blir lagt ut til offentlig ettersyn inviterer kommunen til ei felles befaring i området.
Grunneigarar, utbyggar, hytteeigarar og politikarar får ei anledning til å kome med info og innspel, forslag til endringar samt sjå plassering av veg og hyttetomter i terrenget.

Befaringa blir måndag 8. desember klokka 14:00.

Oppmøte på felles parkeringsplass på høgre side av fylkesvegen.
Dersom det skulle koma snø blir befaringa avlyst (Dette vert varsla på kommunens heimesida same dag befaringa skal foregå).

Foreløpig planforslag finn du i bunnen av innlegget. Ta kontakt dersom du ynskjer planforslaget tilsendt pr. brev.

Eg vil oppmoda så mange som mogleg til å møta opp.

Dersom du lurer på noko eller ynskjer å koma med innspel i forkant,
ta kontakt på telefon 38 28 58 26 eller på e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.">

pdfLøyningsknodden_planforslag_18_11_2014.pdf
pdfPlanbeskrivelse.pdf
pdfReguleringsbestemmelser.pdf

Aktivt skogbruk

Aktivt Skogbruk
Det vert halden kurs i dokumentert opplæring med ryddesag og motorsag , samt hogstteknikk.
Stad: Åseral tradisjonssag
Tid: torsdag 18.12.2014 (kvelden)
Det vert utedag fredag den 02.01.2015 og måndag 05.01.2014.

Info og påmelding til :
Søren Seland, tlf: 916 80 296
Lars Kittelstad, tlf: 902 78 339

Inspirasjonskveld med senterungdomen:

SenterungdommenOnsdag 19. november vitjar leiar for senterungdomen, Erling Laugsand Åseral. Arrangementet er frå 10 klasse og oppover men òg vaksne er hjarteleg velkomen. Møt opp på Minne kultursenter kl. 19:00!

Reperasjon av fiberkabel ved Lognavatn tysdag 11. november

I forbindelse med reparasjon av ødelagt sjøkabel (brudd på mange fiber i flere rør) ved Lognavatn i Åseral kommune vil det bli nedetid i morgen 11.11.2014. Arbeid på kabel fra ca. 12:00 (varighet 3 timer).

Etter det vi kan se så blir følgende innstallasjoner berørt av dette arbeidet:

TDC: Samband til Lognavann Kraftstasjon blir brutt.
AB: Samband til abb-bortelid2ar1 og abb-panorama1ar1 blir brutt.

Dalane Breiband AS i samarbeid med Agder Fiberoptikk AS står for feilrettingen. Reskjøting av fiber til ovennevnte innstallasjoner vil bli prioritert.