Oppdag muligheten – reis med toget

Audnedal stasjonHar du tenkt over hvor godt togtilbud vi har fra Audnedal stasjon? Alle tog (også nattoget) stopper på Audnedal og i ukedagene er det 7 avganger i retning Stavanger og 8 i retning Kristiansand og Oslo. Skal du reise til Kristiansand går det unna på 39-43 minutter og til Stavanger fra 2.15. Begge steder tar toget deg rett inn i sentrum uten kø eller parkeringsproblemer.

Oppfordringen fra ordførerne i Åseral-, Audnedal- og Lindesnes kommune er: oppdag muligheten – reis med toget fra Audnedal stasjon.

Audnedal næringsforum har i samarbeid med Åseral-, Audnedal- og Lindesnes kommune fått utarbeidet en brosjyre om Audnedal stasjon. Den inneholder også rutetider og kan leses her: pdfStasjonsbrosjyre