Søknad til Kulturskolen 2018/2019

Kulturskolen i Audnedal, Åseral og Hægebostad (IK-Skolen)

Tiden er inne for søknad til skoleåret 2018/2019
NB! Det er kun nye elever som trenger å søke.
De som allerede er elever i kulturskolen får i utgangspunktet beholde plassen sin videre til neste skoleår uten å søke på nytt.
Vil du si fra deg plassen må du melde deg ut Skriftlig innen 1. april 2018. Dette er for å unngå egenbetaling og for at andre elever kan få din plass i stedet.

Det tas forbehold om nedskjæringer eller endringer som gjør det nødvendig å «si opp» elever.

Forutsetningen for at det blir gitt undervisning på aktiviteten er 4 elever, samt at en klarer å skaffe kvalifisert lærer.

Tilbud: drama/revy-teater, piano, keyboard, kirkeorgel, gitar, bass, trommer, band, komponering/låtskriving, tegning/maling.

SØKNADSFRISTEN ER SATT TIL 1. APRIL 2018 FOR NYE ELEVER

Mer informasjon og påmeldingsskjema finner du på kulturskolens hjemmeside: www.ikskolen.no

For spørsmål ta kontakt med rektor Kjell Gierstae: 38 34 91 12 eller mobil 97 57 92 08
Epost   JLIB_HTML_CLOAKING